Apartman A1 - 6 osoba

 

Ukoliko ste željni mira i tišine apartmani DARE  su pravo mjesto za vas. Kuća je udaljena samo 150 metara od mora. Okružena je vrtom u kojem se nalaze stolovi u sklopu apartmana u kojima možete uživati u hladovini. U velikom dvorištu je roštilj, koji je na raspolaganju gostima, te parkiralište za vaš automobil.


Apartman za šest osoba nalazi se u potkrovlju; površina apartmana: 75 m2 + terasa 20 m2 sa lijepim pogledom na more i vrt ; broj ležaja: 6 (3 bračna ležaja) ; broj soba: 3 (od toga 2 spavaće sobe) ;  obje sobe imaju bračni krevet, 3 soba je soba za odmor u kojoj se nalazi krevet, fotelja, stolić i televizor, potpuno opremljena kuhinja je  zasebna i odvojena prostorija ; kupaonica sa tušem: tekuća topla i hladna voda, umivaonik, WC, ; terasa: apartman ima lijepu i veliku terasu 20 m2 sa pogledom  na more i vrt. Uređaji i oprema: TV-SAT, DVD player,  WIFI  internet , klima uređaj sa sistemom hlađenja i grijanja .

Apartman A2 - 5 osoba

 

Apartman za pet osoba nalazi se na 1 katu; površina apartmana: 60 m2 + terasa 20 m2 sa lijepim pogledom na more i vrt ; broj ležaja: 5 (2 bračna ležaja) ; broj soba: 3 (od toga 2 spavaće sobe) ;  obje sobe imaju bračni krevet, 3 soba je soba za odmor u kojoj se nalazi krevet, fotelja, stolić i televizor, potpuno opremljena kuhinja je  zasebna i odvojena prostorija ; kupaonica sa kadom: tekuća topla i hladna voda, umivaonik, WC, ; terasa: apartman ima lijepu i veliku terasu 20 m2 sa pogledom  na more i vrt. Uređaji i oprema: TV-SAT,  WIFI  internet , klima uređaj sa sistemom hlađenja i grijanja .

Pravila korištenja

 

Dolazak/odlazak

 

 

Prilikom dolaska u smještaj dočekat će Vas vlasnik apartmana ili njegov predstavnik, kako bi Vam uručio ključeve, te kako bi zajednički pregledali prostorije.

Molimo da prilikom pregleda apartmana odmah ukažete vlasniku na nepravilnosti, u koliko takvih ima, a kako bi ste izbjegli naknadne nesporazume. Isto tako ćete vlasniku  prilikom odlaska predati ključeve, te zajednički pregledati prostorije smještaja.

 

Ulaz u apartman je između 13h – 14h  na dan Vašeg dolaska. Apartman morate napustiti između 09h – 10h ujutro na dan Vašeg odlaska.

 

Molimo Vas da tokom vašeg boravka u apartmanima čuvate opremu apartmana i poštujete pravila kućnog reda.

Pušenje nije dozvoljeno u spavaćim sobama.

 

U cijenu najma je uključeno:

 

 

 

Korištenje interneta i ostale opreme i aparata u apartmanu

Boravišna taksa za turiste

Svi režijski troškovi (struja, voda, plin)

Parking, roštilj

 

Cjenik

 

 

A1 - 6 osoba

 

[01.06. – 09.07.] [27.08. – 30.09.] - 85 eura

[09.07. – 27.08.] - 100 eura

 

A2 - 5 osoba

 

[01.06. – 09.07.] [27.08. – 30.09.] - 70 eura

[09.07. – 27.08.] - 80 eura

 

Rezervacije

 

 

 

Minimalan broj noćenja potreban za Online rezervaciju: 7
Ukoliko želite ljetovati u našim apartmanima, pošaljite nam e-mail ili nas nazovite.

Akontacija se naplaćuje 100,00 Eura po tjednu boravka u našim apartmanima.

Kompletan račun se plaća na dan Vašeg dolaska u HRK ili EUR. Primamo samo gotovinu.

 

Otkaz rezervacije

 

 

 

otkaz rezervacije 31 ili više dana prije dolaska, 90% Rezervacijskog depozita će biti vraćeno
otkaz rezervacije 15-30 dana prije dolaska, 50% Rezervacijskog depozita će biti vraćeno